Gastvrij Wonen

Een feestje voor U

Welkom!

Welkom op onze site en graag komen wij in contact met u over Gastvrij Wonen. Door Gastvrij Wonen is het leven net als een feestje. Als u of uw kinderen of familie geinteresseerd zijn in Gastvrij Wonen dan kunt u zich hier, geheel kosteloos en zonder verplichtingen, aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van mogelijke locaties in uw omgeving. Tevens nodigen wij u uit om mee te praten over uw wensen en behoeften zodat wij Gastvrij Wonen continu kunnen verbeteren.

Leven in een inspirerende omgeving

Alles onder één dak

En elke dag een feestje

Uw eigen keuzes maken

Zelf organiseren, wij faciliteren

Er weer toedoen

Gastvrij Wonen

Gastvrij Wonen biedt u alle voorzieningen onder 1 dak, veiligheid, ontmoeting, leuke en op uw wens gesneden activiteiten, sfeer, inspiratie, aandacht, lekker kunnen eten en drinken en uw hobby kunnen doen, plezier voor de kleinkinderen, lekker naar buiten en waar eventuele zorg binnen handbereik is. Een levendige community, voor ieder wat wils en waarin u weer meetelt en u gehoord wordt…

Positieve energie en een prettige sfeer in een inspirerende omgeving staan centraal in Gastvrij Wonen. U zou het kunnen vergelijken met het permanent wonen in een gezellig en modern hotel.

Voor iedereen!

Gastvrij Wonen is er voor senioren met een kleine of grote beurs. Er zijn diverse afmetingen en huren van de seniorenwoningen. Wij vinden het belangrijk dat in de te realiseren locaties er een afspiegeling is van de Nederlandse seniorenbevolking. Het zijn moderne locaties van alle gemakken voorzien zoals in de woningen een fraaie entree, mooie huiskamer, aparte slaapkamer,  een keuken, vloerverwarming, grote balkons en voldoende bergruimte en beneden een bruin cafe, een top restaurant, mooie ruimtes voor schilderen en muziek, buiten een moestuin, een winkel voor de eerste levensbehoeften, optioneel een zwembad etc etc.

Hoe werken wij

Gastvrij Wonen wordt u aangeboden vanuit de coöperatie Viventem. De coöperatie Viventem heeft ruime marktervaring met dit product en is gespecialiseerd in wonen voor senioren.

Op dit moment zijn wij met diverse gemeenten en met diverse eigenaren van grond in gesprek over het realiseren van de Gastvrij Wonen locaties. Als een locatie definitief is zal deze worden gecommuniceerd via deze site. Daarin geven wij dan ook aan in welke gemeente deze locatie ligt, hoe groot deze is en welke voorzieningen er worden aangeboden. Dan is er voor u ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze definitieve locaties.

Wij hebben de ambitie om meerdere locaties de komende jaren te gaan realiseren door heel Nederland.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Graag komen wij in contact met u. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief bent u, kosteloos en zonder verplichtingen, continu op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuwe locaties.

Ook stellen wij uw inbreng op prijs. Praat en denk met ons mee!!

Doelstelling is het leven voor u een feestje te laten zijn. In samenwerking met u kunnen we dit faciliteren!!