Team

Even voorstellen

Co Politiek

Co Politiek

De komende decennia zijn er in de zorg en vanwege de vergrijzing enorme uitdagingen. Daar wil ik met mijn passie voor zorg, vastgoed, data en innovatie een significante bijdrage in leveren. Het bloed gaat sneller lopen bij onderschijdende senioren- en zorgoplossingen met maatschappelijke impact.

Ivo van Baal

Ivo van Baal

Vastgoed en maatschappelijk belang zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ga voor investeringen die meer opbrengen dan alleen de optelsom van financiële revenuen. Binnen Beleef Het! werken we er naartoe dat het leven voor senioren een feestje is.

Tromp Bakker

Tromp Bakker

Realiseer een aangename woonomgeving voor mensen waarin het (samen) leven én jezelf ontplooien er toe doen. Voorzieningen zijn vanzelfsprekend maar gastvrijheid en het neerzetten van een beleving is de sleutel !!

Hoe werken wij?

Maak een afspraak

Graag helpen wij u nog vandaag met het nemen van de eerste stap om Gastvrij Wonen te verkennen. Als geste ontvangt u kosteloos en ‘non binding’  binnen 1 week het op uw gemeente toegesneden big-data rapport m.b.t. vraag en aanbod wanneer u hier uw gegevens invult.

In een persoonlijk gesprek beantwoorden wij vervolgens uw vragen over het rapport en delen we onze visies.

Doelstelling is het leven voor de senior een feestje te laten zijn. In samenwerking met u kunnen we dit faciliteren!!